Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Telltale αναζητεί τρόπους ολοκλήρωσης της σειράς The Walking Dead

*
Έχουν περάσει σχεδόν δυο εβδομάδες από την ημέρα που η Telltale Games απέλυσε το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της και ακόμα κανείς δεν γνωρίζει αν θα ολοκληρωθεί η τελευταία σεζόν της σειράς The Walking Dead. Το σενάριο που επεξεργάζεται η εταιρεία είναι το τρίτο και τέταρτο επεισόδιο να ολοκληρωθούν από πρώην υπαλλήλους της Telltale που θα προσληφθούν από άλλη εταιρεία. Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες, από πηγές που θέλουν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους, που θέλουν την Telltale να δανείζεται χρήματα προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη, αγνοώντας ότι υπάρχουν πρώην υπάλληλοι που αναμένουν να λάβουν τις αποζημιώσεις τους.  Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε ότι το τρίτο επεισόδιο θα ήταν έτοιμο προς παραδοση στο κοινό στις 16 Νοεμβρίου 2018 και το τέταρτο στις 18 Δεκεμβρίου. Τώρα είμαστε απλά εν αναμονή των εξελίξεων και για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*