Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Tencent εξαγόρασε την πλειοψηφία των μετοχών της Klei Entertainment (Don’t Starve)

*
Η Klei Entertainment, ομάδα πίσω από games όπως τα Don’t Starve και Mark of the Ninja, ανακοίνωσε την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της από την κινεζική Tencent. Ο ιδρυτής του studio σημείωσε στην ανακοίνωσή του πως η εξέλιξη αυτή θα προσφέρει στην ομάδα τη δυνατότητα να διατηρήσει την ανεξαρτησία του και να συνεχίσει να εργάζεται στα projects που ήδη «τρέχουν». Η διαδικασία αυτή θα βοηθήσει ακόμη το studio να περάσει αυτήν την δύσκολη αυτή εποχή και να συνεχίσει να δραστηριοποιείται χωρίς προβλήματα. Klei Entertainment και Tencent δεν είναι άγνωστες μεταξύ τους, καθώς η δεύτερη βοήθησε την πρώτη για την κυκλοφορία του Don’t Starve Together στην Κίνα μέσω της πλατφόρμας WeGame.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*