Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft ανακοίνωσε την πλατφόρμα NFT Quartz για τίτλους ΑΑΑ (trailer)

Η Ubisoft ανακοίνωσε την Quartz, την νέα πλατφόρμα NFT για αντικείμενα σε τίτλους AAA. Θα τρέχει σε τεχνολογία εξοικονόμισης ενέργειας που χρησιμοποεί "ένα εκατομμύριο λιγότερη ενέργεια από ένα bitcoin transaction". Το πρώτο παιχνίδι της γαλλικής εταιρίας που θα προσφέρει NFTs θα είναι το Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, με το οποίο θα λανσαριστεί σε μορφή beta για PC και η Quartz.

Τα NFTs με όνομα Digits θα είναι in-game cosmetic items σφραγισμένα με έναν μοναδικό αριθμό. Για το αν θα το κρατήσει ή το πουλήσει είναι καθαρά στην κρίση του παίκτη, ενώ θα υπάρχει κατάλογος με τους προηγούμενους ιδιοκτήτες.

Η Ubisoft αναφέρει πως η Quartz θα είναι ενεργειακά αποτελεσματική καθώς θα χρησιμοποιεί το blockchain Tezos που χρειάζεται πολύ λιγότερη ενέργεια να λειτουργεί σε σύγκριση με άλλα blockchains όπως το Ethereum και Bitcoin.


Οι πρώτες χώρες που θα αποκτήσουν πρόσβαση στην Quartz είναι οι: Αμερική, Καναδάς, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Αυστραλία και Βραζιλία.

Τέλος, οι παίκτες θα μπορούν να έχουν μόνο ένα κομμάτι από το κάθε είδους cosmetic item. Στο Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, θα χρειαστεί να είναι πάνω από 5 Level καθώς και να έχουν συμπληρώσει τα 18 χρόνια ζωής.

Τα πρώτα τρία Digit cosmetics θα κυκλοφορήσουν δωρεάν μέσω του Ubisoft Quartz site στις 9, 12 και 15 Δεκεμβρίου για τους κατόχους του Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint σε PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*