Η Ubisoft χρησιμοποίησε τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter για να δημοσιεύσει μια λίστα από apps που προκαλούν προβλήματα στις επιδόσεις των παιχνιδιών της για PC. Τίτλοι της όπως τα Assassin’s Creed Valhalla και Far Cry 6 παρουσιάζουν προβλήματα σε πολλούς gamers, κάτι για το οποίο η γαλλική εταιρεία κατηγορεί προγράμματα (third-party φυσικά) όπως τα Skype, MSI Afterburner και Discord. Στη συνέχεια προτείνει την απενεργοποίησή τους ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση, αν και, στις περισσότερες περιπτώσεις (και δυστυχώς όχι σε όλες) ο ίδιος ο developer είναι αυτός που φροντίζει να υπάρχει υποστήριξη των εν λόγω προγραμμάτων από τα παιχνίδια του.
Μέχρι στιγμής η Ubisoft δεν έχει σχολιάσει το αν και το πότε θα διορθώσει τα προβλήματα που εντοπίζονται στις επιδόσεις του Far Cry 6 σε PC. Για την ακρίβεια, η εταιρεία δεν έχει καν δώσει νεότερες λεπτομέρειες για το πρώτο post-launch update του τίτλου. Έως τότε, στην εικόνα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ποιο πρόγραμμα - σύμφωνα με τη Ubisoft - προκαλεί προβλήματα στο παιχνίδι.

Μόνο για σήμερα, αν έχεις καρτοκινητό, μπορείς να αποκτήσεις iPhone 16 με μόλις €199!
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity