Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ZeniMax Asia και η Tango Gameworks ανακοίνωσαν το Hero Dice (trailer)

Η ZeniMax Asia και η Tango Gameworks ανακοίνωσαν το Hero Dice. Θα κυκλοφορήσει για iOS μέσω του App Store και για Android μέσω του Google Play αυτή την Άνοιξη στην Ιαπωνία.

Το Hero Dice είναι ένα νέο παιχνίδι μάχης σε στυλ board game που μπορεί να παιχτεί solo ή σε multiplayer co-op με έως και τέσσερα άτομα. Χρησιμοποιούνται κάρτες και ήρωες με διάφορες ικανότητες.

Βασικό χαρακτηριστικό του είναι οι απλοί κανόνες. Ο κάθε παίκτης μετακινεί τον ήρωά του και πολεμάει στο σημείο που έχει σταματήσει. Όσους περισσότερους συμμάχους περνάει τόσο μεγαλύτερος είναι και ο αριθμός των επιθέσεων, αλλά ταυτόχρονα στο πέρασμα ενός συμμάχου ενεργοποιείται και μία επίθεση «βοήθειας» από τους ίδιους τους συμμάχους. Ένα επιπρόσθετο χαρακτηριστικό είναι η χρήση των καρτών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξαπολύσει ο παίκτης διαδοχικές επιθέσεις και για να ανακάμψει κάποιος από μία ειδάλλως θανάσιμη κίνηση. Τέλος δεν λείπουν τα skills ηρώων. Αυτά διαφέρουν μεταξύ τους, ενώ με την αναβάθμιση καρτών και ηρώων οι παίκτες αποκτούν τεράστια πλεονεκτήματα στην μάχη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*