Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν τη φετινή ψηφιακή BlizzCon

*
Η επερχόμενη BlizzConline θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν από την άνεση της πολυθρόνας τους. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Blizzard, J. Allen Brack, λόγω της πανδημίας του Covid-19 το ετήσιο event δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, όμως θα επιστρέψει σε ψηφιακή μορφή μεταξύ 19 και 20 Φεβρουαρίου 2021.

Σε αντίθεση με προηγούμενες διοργανώσεις όπου όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν online έπρεπε να πληρώσουν $40, αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει εισιτήριο. Σύμφωνα με τον Brack, η εταιρεία φιλοδοξεί να διοργανώσει μια τεράστια ψηφιακή γιορτή, για το λόγο αυτό όλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν. Τέλος, πέρα από περιεχόμενο που σχετίζεται με cosplay θα υπάρχουν διαγωνισμοί τέχνης και αφήγησης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*