Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θετική η πρώτη αντίδραση του Phil Spencer για την ψηφιακή E3 2021

*
Την υποστήριξή του στη διοργάνωση της ψηφιακής E3 2021 έδωσε ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, μέσω μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «είμαι χαρούμενος που η gaming βιομηχανία θα είναι και πάλι μαζί τον Ιούνιο στην ψηφιακή Ε3. Αυτό και άλλα καλοκαιρινά events αποδεικνύουν πως η βιομηχανία μας γίνεται ολοένα και πιο δυνατή όταν συνεργαζόμαστε. Αναμένω με αγωνία να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερα αυτό το καλοκαίρι». Η Microsoft θα συμμετέχει, όπως κάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, στην E3 2021 με δική της παρουσίαση και σίγουρα αρκετές ανακοινώσεις για τις κονσόλες Xbox και τα παιχνίδια που έρχονται από τα -πολλά πλέον- Xbox Studios. Αναμένουμε με αγωνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*