Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάτω από την ίδια στέγη Blizzard και Vicarious Visions

*
Η Vicarious Visions το studio που βρίσκεται πίσω από τα Crash Bandicoot N. Sane Trilogy και Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 άλλαξε κατά κάποιο τρόπο στρατόπεδο. Όχι, δεν εξαγοράστηκε, απλά από το τμήμα της Activision στην Activision Blizzard, μετακινήθηκε σε εκείνο της Blizzard, οπότε από εδώ και στο εξής θα αφοσιωθεί στα IPs της τελευταίας.

"Έπειτα από τη συνεργασία με τη Vicarious Visions για ορισμένο διάστημα, αναπτύχθηκε μια υπέροχη σχέση και η Blizzard κατάλαβε πως ήταν μια ευκαιρία για τη Vicarious Visions να περάσει σε φάση παροχής υποστήριξης για μεγάλο χρονικό διάστημα", δήλωσε εκπρόσωπος τη Activision Blizzard.


Όσο για τη Jena Oneal, επικεφαλής της Vicarious Visions, προήχθει σε executive vice president of development της Blizzard. Τη θέση της θα πάρει ο Simon Ebejer, πρώην chief operating officer της Vicarious Visions.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*