Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση εώς το καλοκαίρι του 2021 για το Boundary

*
H κινέζικη ομάδα ανάπτυξης Surgical Scalpel's ανακοίνωσε πως το πολυαναμενόμενο first-person shooter game Boundary θα καθυστερήσει έως το καλοκαίρι του 2021, καθώς η όμαδα έχει να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19.

To Boundary είναι ένα multiplayer first-person shooter που διαδραματίζεται στο διάστημα. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, το παιχνίδι θέλει να δώσει στους παίκτες την ευκαίρια να νίωσουν πως είναι οι συνθήκες με μηδενική βαρύτητα. Για αυτό το λόγο, το Boundary θα είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια όπου δεν θα μπορείτε να ακούσετε τις βολές τόσο δυνατά και καθαρά. Θα μπορείτε να παίξετε σε 4 διαφορετικά modes, τα όποια είναι τα Facility Capture, όπου θα πρέπει να καταλάβετε όσες περισσότερες τοποθεσίες μπορείτε, το κλασσικό Team Deathmatch, το Skirmish, όπου οι ομάδες έχουν το ίδιο εξοπλισμό και class με την νικήτρια να είναι αυτή με τα περισσότερα round wins, και τέλος το Orbital Purge, όπου θα πρέπει να σκοτώσετε όλους τους αντιπάλους ή να ολοκληρώσετε το objective σας.


Όταν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021, το Boundary θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 4 και PC. Έπειτα θα ακολουθήσει και η κυκλοφορία του σε περισσότερες πλατφόρμες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*