Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση κυκλοφορίας για τα Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine και Gods & Monsters

*
Φαίνεται οτι είναι η μέρα που μαθαίνουμε περί καθυστερήσεις στην κυκλοφορία τίτλων. Μετά την επιβαβαίωση για την καθυστέρηση κυκλοφορίας του The Last of Us Part II, έρχεται η Ubisoft να επιβεβαιώσει οτι τα Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine και Gods & Monsters δεν πρόκειται να τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων πριν το οικονομικό έτος 2020- 2021. Τα νέα προήλθαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης των επενδυτών της γαλλικής εταιρείας, με τον CEO Yves Guillemot να δηλώνει οτι οι ομάδες χρειάζονται περισσότερο χρόνο προκειμένου να προσφέρουν στο κοινό τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Αυτο πρωτη φορα το ακουω, να καθυστερει μια εταιρια ολους τους επερχομενους της τιτλους. Wtf. Το μονο που μπορω να υποθεσω και να ελπιζω ειναι to βρεακποιντ να εδωσε το εναυσμα για να πει καποιος μεσα στην Ubisoft "τελος με αυτο το open world-καθαριζουμε τον χαρτη" που μαστιζει πλεον την πλειοψηφια των παιχνιδιων της, και να προσπαθησουν να βρουν κι αλλες συνταγες.

*