Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί και πάει για μετά το 2022 το νέο IP της Koei Tecmo

*
Η Koei Tecmo παρουσίασε την οικονομική της έκθεση για την περίοδο από 1η Ιουλίου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2020 και ανακοίνωσε την καθυστέρηση του νέου της IP για το 2022 ή και αργότερα. Το νέο αυτό video game θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5 και Xbox Series X, ενώ η καθυστέρηση οφείλεται στην ανάγκη της εταιρείας να εκμεταλλευτεί πλήρως τις υψηλές επιδόσεις των νέων συστημάτων. Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ανακοινώθηκε σε οικονομική μελέτη του 2018, ενώ άγνωστα παραμένουν μέχρι σήμερα ο τίτλος του, η ιστορία, οι χαρακτήρες ή το είδος του.

Το μόνο γνωστό χαρακτηριστικό είναι ότι πρόκειται για τίτλο των "5 εκατομμυρίων πωλήσεων" και έτσι το αναφέρει ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος της εταιρείας, κος Yoichi Erikawa. Μείνετε συντονισμένοι για μελλοντικές επίσημες ανακοινώσεις.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*