Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και από την επίσημη ελληνική σελίδα του Xbox η μετάδοση του Xbox & Bethesda Games Showcase

*
Το Xbox επιβεβαίωσε την μετάδοση του Xbox & Bethesda Games Showcase και μέσω της ελληνικής σελίδας του στο Facebook. H μετάδοση του event θα γίνει μέσα από την ίδια την πλατφόρμα και με ελληνικούς υπότιτλους, για όσους δεν θέλουν να την παρακολουθήσουν μέσω Twitch ή του YouTube channel. Η σχετική ανάρτηση με την ανάλογη ρύθμιση υπενθύμισης ανέβηκε σήμερα το πρωί και μπορείτε να την βρείτε εδώ. Μένει να δούμε πλέον τι ακριβώς μας περιμένει, καθώς οι πληροφορίες που έχει αυτή τη στιγμή το Enternity μιλούν για πάνω από 20 ανακοινώσεις και πολλές νέες κυκλοφορίες για το Xbox Game Pass. Η διάρκεια της εκδήλωσης είναι 90 λεπτά και η μετάδοσή της θα ξεκινήσει την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 20.00 ώρα Ελλάδος. Καλή θέαση!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*