Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και σε PS5, Xbox Series X/S το Foreclosed (trailer)

Το third-person action shooter Foreclosed θα κυκλοφορήσει και για PlayStation 5 και Xbox Series X/S. Ο νέος τίτλος της ομάδας ανάπτυξης Antab Studio είχε ανακοινωθεί για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσα στο 2021, όμως τώρα προστίθενται οι εκδόσεις για τα next-gen συστήματα των Sony και Microsoft.

Η Merge Games που έχει αναλάβει την κυκλοφορία του Foreclosed κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay video, συνοδεία commentary από την ομάδα της Antab. Μέσα από το βίντεο έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε για πρώτη φορά τη μουσική του παιχνιδιού και να μάθουμε λεπτομέρειες για τα gameplay mechanics του.


Ο cyberpunk κόσμος του παιχνιδιού είναι εμπνευσμένος από κλασικά comic books. Ο παίκτης θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί διάφορα εμφυτεύματα, τα οποία μπορεί να αναβαθμίσει, ώστε να πολεμήσει για την ελευθερία του σε μια ιστορία που ξετυλίγεται σαν διαδραστικό graphic novel.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*