Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στο PS4 θα κυκλοφορήσουν τα Spider-Man: Miles Morales, Sackboy A Big Adventure και Horizon: Forbidden West

*
Η Sony ανακοίνωσε μετά το τέλος του PS5 Showcase πως τα Spider-Man: Miles Morales, Sackboy A Big Adventure και Horizon: Forbidden West θα κυκλοφορήσουν και για το PS4. Όσοι αγοράσουν τις ψηφιακές εκδόσεις των τίτλων στο PS4 θα μπορούν να αναβαθμίσουν δωρεάν στις αντίστοιχες του PS5 αυτόματα, ενώ όσοι προτιμήσουν τις εκδόσεις σε Blu-ray θα έχουν την ίδια δυνατότητα, αρκεί να αγοράσουν το PS5 με το disc drive. Όπως φαίνεται τα πρώτα σημαντικά PlayStation exclusives θα έρθουν και στις δύο γενιές, βοηθώντας έτσι όσους δεν μπορούν (για τον οποιονδήποτε λόγο) να πάρουν άμεσα μια next-gen κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πολύ καλά νέα ότι τα Horizon: Forbidden West, Marvel's Spiderman: Miles Morales και άλλα games θα κυκλοφορήσουν και στο PS4.
      Πάντως είναι λογικό.
      Είναι συνήθης πρακτική στα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας μιας νέας γενιάς κονσόλας.

*