Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στο PlayStation 5 η κυκλοφορία του AWAY: The Survival Series

*
Η ομάδα ανάπτυξης Breaking Walls ανακοίνωσε πως το AWAY: The Survival Series θα κυκλοφορήσει και για PlayStation 5 μέσα στο καλοκαίρι του 2021. Το στούντιο έχει ήδη ανακοινώσει το λανσάρισμα του τίτλου για PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam.

To AWAY: The Survival Series είναι ένα ένα narrative documentary videogame στο οποίο ο παίκτης θα μπορεί να ελέγξει διάφορα ζώα και να έρθει αντιμέτωπος με τους μεγαλύτερους κινδύνους τους. Το narrative team αποτελείται από τον voice-over actor Andrew Robinson και την scriptwriter Cecily Walter. Τέλος, η ομάδα αναφέρει πως η έκδοση για PlayStation 5 θα υποστηρίζει τα highest graphical settings θα εστιάσει στην παραμικρή λεπτομέρεια του κόσμου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*