Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στο Xbox One το Killing Floor 2

*
Η Tripwire ανακοίνωσε πως το Killing Floor 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει και στο Xbox One, ενώ αποκάλυψε και την ημερομηνία διάθεσής του. Έτσι λοιπόν, στις 29 Αυγούστου οι  κάτοχοι της κονσόλας θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στη συλλογή τους τον τίτλο έναντι του ποσού των 39,99 ευρώ. Η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο των εκδόσεων του PS4 και PC, όμως σύμφωνα με την εταιρεία θα υπάρχουν και κάποια έξτρα δωράκια. Οι παίκτες του Xbox One θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο Freezethrower, ένα όπλο μαζικής καταστροφής, τη δυνατότητα να του αλλάξουν 8 διαφορετικά skins, καθώς και πρόσβαση στο Wasteland Armor Uniform.



Τέλος, επιβεβαιώθηκε πως ο τίτλος θα λάβει το ανάλογο update προκειμένου να υποστηρίξει τη νέα δυνατότερη κονσόλα της Microsoft, το Xbox One X, καθώς η ανάλυση θα φθάνει σε 4K με high-resolution textures και extended draw distance. Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη στις 7 Νοεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά και το Xbox One X. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*