Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κανένα παιχνίδι δεν θα μπορεί να πωλείται πλέον κάτω από $1,99 στο Nintendo Switch eShop

*
Η Nintendo προχώρησε σε αλλαγές στο Nintendo Switch eShop, ενημερώνοντας τους συνεργάτες της πως δεν θα μπορούν πλέον να πωλούν τα games τους σε τιμή κάτω από $1.99. Την αποκάλυψη έκανε ένας developer της SMG Studios, της ομάδας πίσω από το Death Squared, που πωλούταν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έναντι $0,99. Στο μήνυμά του -το οποίο διαγράφηκε στη συνέχεια- αναφερόταν πως οι νέοι κανόνες της Nintendo δεν επιτρέπουν πλέον τιμές κάτω από $1.99. Επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει προς το παρόν από πλευράς Nintendo, ωστόσο αυτά που θα ισχύουν πλέον θα αποτρέψουν τους δημιουργούς να κάνουν τόσο μεγάλες εκπτώσεις στα games τους που προσφέρουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ιαπωνικής εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*