Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατακόρυφη αύξηση για τους συνδρομητές του Nintendo Switch Online

*
Τα νούμερα πωλήσεων της Nintendo συνεχίζουν να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, κάτι που αφορά και τη συνδρομητική υπηρεσία Νintendo Switch Online. Όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία, οι συνδρομητές έχουν πλέον ξεπεράσει τα 26 εκατομμύρια, αριθμός που αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται. Τον Απρίλιο του 2019, ο αριθμός των χρηστών της υπηρεσίας ήταν περίπου 9,8 εκατομμύρια και τον Ιανουάριο του 2020, σχεδόν 15 εκατομμύρια. Στα παραπάνω, δεν έχουν υπολογιστεί ξεχωριστά τα family subscriptions, σε κάθε ένα από τα οποία μπορεί να εξυπηρετεί έως και οκτώ χρήστες.

Σύμφωνα με τη Nintendo, η μεγάλη αύξηση του αριθμού των συνδρομητών ξεκίνησε με την κυκλοφορία του Super Smash Bros. Ultimate, συνεχίστηκε με τα Pokemon Sword και Shield και εκτοξεύτηκε με το λανσάρισμα του Animal Crossing: New Horizons.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*