Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κερδοφορία για την Capcom στο Q1 παρά την κακή πορεία του Resident Evil 3 Remake

*
Η Capcom ανακοίνωσε τα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα για το Q1 και φαίνεται πως τα πήγε αρκετά καλά, παρά την κακή πορεία του Resident Evil 3 Remake. Το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε αναφέρει πως από τον Απρίλιο έως και τον Ιούνιο του 2020 ο τζίρος σημείωσε άνοδο 32.2% σε σχέση με την περσινή περίοδο, φτάνοντας τα 23.7 εκ. yen. Λόγω του κλεισίματος των καταστημάτων για την προστασία των καταναλωτών από την πανδημία, τα arcade της Capcom κινήθηκαν στο -56.3%. Σε ό,τι αφορά τις ψηφιακές πωλήσεις, αυτές ανέβηκαν κατά 53.7% στα 21.5 εκ. yen. To Resident Evil 3 Remake πάντως δεν βοήθησε όσο αναμενόταν (2.7 εκ. αντίτυπα), αφού τα πήγε σαφώς χειρότερα από τα Resident Evil 2 Remake και Resident Evil VII.

Tsamba_Gamer: Forza Horizon 6, Red Dead Redemption 2 και άλλα δωρεάν games

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*