Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κορονοϊός: Πως θα ψωνίζουμε games και κονσόλες από τα καταστήματα;

*
Από σήμερα και μέχρι νεοτέρας, τα περισσότερα καταστήματα λιανικής που εμπορεύονται κονσόλες και games θα παραμένουν κλειστά, λόγω του κορονοϊού. Πως θα κινηθεί, λοιπόν, από εδώ και στο εξής η αγορά; Θα κυκλοφορήσουν όλα τα προϊόντα; Το Enternity έκανε εκτενή έρευνα τις προηγούμενες μέρες και αφού συνομίλησε με εκπροσώπους των εισαγωγέων και του λιανεμπορίου, καταγράφει όλες τις σχετικές λεπτομέρειες. Γενικότερο συμπέρασμα είναι πως το επίσημο κανάλι λιανικής θα βασιστεί και θα πουσάρει όσο περισσότερο γίνεται το κομμάτι των online αγορών. Όσοι είχαν προ-παραγγείλει κάτι (ή παραγγείλουν κάτι τώρα) μέσω των σχετικών καταστημάτων, θα μπορούν να το παραλάβουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσοι είχαν κάνει κάποια προ-παραγγελία με επιλογή παραλαβής από το κατάστημα, θα ενημερωθούν για τις επιλογές που έχουν και αφορούν μόνο την αποστολή στο χώρο του με courier. Επιλογές παραλαβής από φυσικό κατάστημα δεν θα υπάρχουν, ενώ από εδώ και στο εξής τα καταστήματα θα λειτουργούν σχεδόν σαν online only.



Σε ότι αφορά τα αποθέματα τώρα, τόσο οι εισαγωγείς όσο και το λιανεμπόριο σημειώνουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και πως (τουλάχιστον) οι κυκλοφορίες του επόμενου διμήνου (πχ. Resident Evil 3 Remake, Animal Crossing: New Horizons, DOOM Eternal, Final Fantasy VII Remake) είναι εξασφαλισμένες. Ο χρονικός ορίζοντας είναι τόσο σύντομος, κυρίως γιατί οι παράγοντες για την εισαγωγή προϊόντων στη χώρα μας είναι αρκετοί και εμπλέκουν αποστολή προϊόντων από πολλές και διαφορετικές χώρες.

Μοναδικό θέμα που αναμένεται να υπάρξει είναι αυτό των couriers, καθώς οι εταιρείες έχουν πλέον υπερφορτωθεί με αποστολές, αφού οι αγορές επιτρέπονται μόνο με αυτόν τον τρόπο από τα παραδοσιακά καταστήματα λιανικής. Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Μέχρι τότε, μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, για να προστατέψουμε εμάς και τους γύρω μας. Καλό κουράγιο σε όλους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Spinnet
    • Δυστυχώς, ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Εκ των πραγμάτων θα μειωθεί η ζήτηση, αλλά ακόμα κι έτσι είναι εξαιρετικά δύσκολο να σηκώσει το δίκτυο courier το 100% των αγορών. Και αυτό με τα σημερινά δεδομένα, χωρίς επιβολή περιορισμένης κυκλοφορίας. Σε όλους τους κρίκους της αλυσίδας δημιουργείται πρόβλημα, πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά... Καλό κουράγιο σε όλους.

*