Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε για Nintendo Switch το Control Ultimate Edition – Cloud Version (trailer)

Όπως ανακοίνωσαν ο publisher 505 Games και η developer Remedy Entertainment, το Control Ultimate Edition – Cloud Version είναι ήδη διαθέσιμο για Nintendo Switch μέσω του eShop της κονσόλας.

Το πακέτο περιλαμβάνει τον βασικό τίτλο και τα δύο expansions που κυκλοφόρησαν. Δηλαδή το The Foundation και το AWE. Σύμφωνα με το σενάριο, μια διεφθαρμένη παρουσία έχει διεισδύσει στο Federal Bureau of Control και μόνο εσείς έχετε τη δύναμη να την σταματήσετε. Το περιβάλλον θα λειτουργήσει ως όπλο σας, στην προσπάθειά σας να σταματήσετε έναν εχθρό που είναι αποφασισμένος για τα πάντα. Το μέλλον της ανθρωπότητας είναι στα χέρια σας.


Σας θυμίζουμε ότι το Control και το Control Ultimate Edition είναι επίσης διαθέσιμα για PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store). Στα τέλη του 2020, το Control Ultimate Edition θα έρθει επίσης σε PlayStation 5, Xbox Series S και Xbox Series X.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*