Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Assassin's Creed Rebellion

*
Έπειτα από αρκετό καιρό σε διαδικασία ανάπτυξης, το Assassin's Creed Rebellion είναι πλέον διαθέσιμο για iPhone, iPad και Android. Για όσους δεν γνωρίζουν σχετικά, πρόκειται για ένα mobile strategy game spin-off της γνωστής σειράς, που δημιούργησε για λογαριασμό της Ubisoft η Behaviour Interactive, γνωστή και από την ανάπτυξη του Fallout Shelter. Τα γεγονότα διαδραματίζονται τον 15ο αιώνα και θα λέγαμε ότι το gameplay αποτελείται από δυο βασικά κομμάτια. Το πρώτο έχει να κάνει με τη δημιουργία και διαχείριση της βάσης σας και το δεύτερο με side-scrolling αποστολές, σε στυλ Assassin's Creed Chronicles. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται όχι μόνο στην εκπαίδευση των Assassins, αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, καθώς κάθε αποστολή έχει ξεχωριστές απαιτήσεις. Οι παίκτες θα συναντήσουν γνωστές προσωπικότητες, όπως οι Machiavelli, Shao Jun, Rosa, Yusuf, ο Alexios και η Cassandra. Δεν λείπει εννοείται ο Ezio, καθώς και οι Aguilar και Maria από την ταινία. Τέλος, όσοι είχαν κάνει pre-register για να δοκιμάσουν το παιχνίδι, θα λάβουν ως δώρο τον Mario, θείο του Ezio.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*