Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Portrait of a Murder του Dead by Daylight (trailer)

To νεότερο κεφάλαιο του Dead by Daylight με τίτλο Portrait of a Murder είναι ήδη διαθέσιμο. Το DLC προσθέτει στο παιχνίδι την The Artist, μια νέα δολοφόνο που έχει στο πλευρό της ένα σμήνος από θανατηφόρα κοράκια. Συνοδεύεται από τον Survivor Jonah Vasquez, έναν ιδιοφυή πράκτορα της CIA.

Επιπλέον, από τις 2 ως τις 7 Δεκεμβρίου 2021 το παιχνίδι θα προσφέρεται δωρεάν μέσω του Epic Games Store, με αφορμή την προσθήκη της έκδοσης για PC στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Ακόμα, ως τις 8 Δεκεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα περισσότερα DLCs με έκπτωση 50%.


Τέλος με την άφιξη της χειμερινής περιόδου ανανεώθηκε το The Everlasting Frost Collection, με ενδύματα για τρεις δολοφόνους, τους: The Artist, The Spirit κα Ghost Face. Θα μπορίτε να τα αποκτήσετε πληρώνοντας 1.080 Auric Cells στο κατάστημα του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*