Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το Warhammer 40.000: Inquisitor–Martyr

*
Η NeocoreGames δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer για το Warhammer 40.000: Inquisitor– Martyr, στο οποίο παρουσιάζονται όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του πρώτου action- RPG τίτλου στο σύμπαν του Warhammer. Οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο ενός Inquisitor του Caligari Sector, μίας περιοχής που πλήττεται ασταμάτητα από επιθέσεις αιρετικών, μεταλλαγμένων και Chaos Daemons. Θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη για multiplayer έως και 4 ατόμων, και η πρόοδος των ηρώων θα έχει αντίκτυπο στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο του παιχνιδιού. Αν και οι διαθέσιμες κλάσεις είναι μόλις τρεις, η καθεμία είναι μοναδική με ξεχωριστές ιδιότητες και με λίγο πειραματισμό επιτυγχάνεται η απόλυτη συνεργία. Το σύστημα κάλυψης αναμένεται να είναι κάτι πρωτόγνωρο για το είδος και σε συνδυασμό με την καταστρεψιμότητα του περιβάλλοντος, θα αποτελέσει ακόμα έναν τακτικό πονοκέφαλο για τους παίκτες. Το Warhammer 40.000: Inquisitor–Martyr θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*