Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Λεπτομέρειες για το cross-play του Call of Duty: Modern Warfare

Γνωρίζαμε οτι το Call of Duty: Modern Warfare θα υποστηρίζει cross-play και τώρα η Activision και η Infinity Ward δημοσίευσαν νέες λεπτομέρειες. Το βασικότερο όλων είναι πως σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και αν παίζετε, είτε PlayStation 4, είτε Xbox One, είτε PC, θα έχετε τη δυνατότητα για online παιχνίδι όλοι μαζί λες και πρόκειται για μια μεγάλη παρέα, όμως όσοι δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο, θα μπορούν να απενεργοποιούν το cross-play.

Όσοι χρησιμοποιούν τη δυνατότητα θα μπορούν να γίνονται match με φίλους τους που παίζουν στην ίδια ή άλλες πλατφόρμες. Πρώτα απ' όλα θα χρειαστείτε ένα COD Account, όχι μόνο για το cross-play αλλά και για τη δημιουργία cross-platform parties αλλά και λιστών με φίλους.

Μια από τις κυριότερες ανησυχίες των παικτών έχει να κάνει με τον τρόπο χειρισμού, μιας και όσοι χρησιμοποιούν keyboard και mouse πιθανό να έχουν πλεονέκτημα έναντι εκείνων που χρησιμοποιούν το controller της εκάστοτε κονσόλας. Για να διευκολύνει τα πράγματα, η Infinity Ward θα αφήνει τους παίκτες να διαλέγουν τρόπο χειρισμού.Όχι μόνο τον δικό τους αλλά και των αντιπάλων. Για παράδειγμα οι κάτοχοι PlayStation 4 και Xbox One θα μπορούν να παίξουν Call of Duty: Modern Warfare με keyboard και mouse ή να προτιμήσουν lobbies με παίκτες που χρησιμοποιούν controller ή lobbies όπου οι αντίπαλοι χρησιμοποιούν επίσης keyboard και mouse. Επίσης, όλοι οι παραπάνω περιορισμοί θα μπορούν να αφαιρεθούν.

Τέλος, το cross-play θα υποστηρίζεται από όλα τα multiplayer modes του Modern Warfare. Νέοι χάρτες για το multiplayer, modes, ειδικές αποστολές και πολλά άλλα, θα προστίθενται ταυτόχρονα σε όλες τις πλατφόρμες. 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Infinite Dreams Inc.

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  Activision

 • ΔΙΑΝΟΜΗ

  AVE

 • PEGI

  18+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
 • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!