Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στον Δεκέμβριο η κυκλοφορία του When the Past Was Around (trailer)

Το point-and-click puzzle adventure game When the Past Was Around ακολουθεί την ιστορία της Edda, ενός νεαρού κοριτσιού, που έχασε το δρόμο για την επίτευξη των ονείρων της και την εύρεση της αγάπης. Όλα αλλάζουν όταν γνωρίζει τον Owl, τον άντρα που πρόκειται να εξωτερικεύσει το πάθος της, να βρει τη σπίθα που αναζητούσε σε μία σχέση, αλλά και να της μάθει τι σημαίνει ερωτική απογοήτευση. Ταξιδέψτε στο σουρρεαλιστικό κόσμο των αναμνήσεων της Edda και λύστε διάφορους γρίφους για να ανακαλύψετε τα μυστικά που ξετυλίγονται ανάμεσα σε εκείνη και τον αγαπημένο της.

Ο τίτλος του publisher Chorus Worldwide και της ομάδας ανάπτυξης Mojiken πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch μέσα στο Δεκέμβριο, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο σε PC (Steam) από τις 22 Σεπτεμβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*