Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στο 2022 η κυκλοφορία του RWBY: Arrowfell (trailer)

Οι Arc System Works, WayForward και Rooster Teeth ανακοίνωσαν ότι το RWBY: Arrowfell θα λανσαριστεί μέσα στο 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο πλαίσιο του RWBY Volume 7 και πρόκειται για ένα νέο διαδραστικό κεφάλαιο από του συγγραφείς του RWBY, Kerry Shawcross, Miles Luna και Eddy Rivas. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο της Team RWBY - Ruby Rose, Weiss Schnee, Blake Belladonna και Yang Xiao Long και όποτε θέλουν επιλέγουν ποιον από του χαρακτήρες θέλουν να χειρίζονται, σε δράση είτε solo είτε multiplayer (local ή online) με τον καθένα να χρησιμοποιεί μια σειρά από όπλα για να σταματήσουν μία μυστηριώδη, νέα απειλή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*