Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέχρι τα τέλη Ιουνίου ανακοινώνεται το Call of Duty: Modern Warfare 4

*
Το νέο μέρος της σειράς Call of Duty θα είναι το Call of Duty: Modern Warfare 4 και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Κάτι τέτοιο ακουγόταν εδώ και μέρες, αλλά πλέον έχουμε και επίσημη τοποθέτηση της Activision για το νέο μέρος του δημοφιλούς franchise της. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των επενδυτών της για τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου στο νέο οικονομικό έτος, η Activision επιβεβαίωσε πως το νέο Call of Duty που αναπτύσσεται από την Infinity Ward θα αποκαλυφθεί μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, δηλαδή μέσα στο Q2. Αυτή η συνθήκη μάς δίνει τη δυνατότητα να συμπεράνουμε ότι υπάρχουν δύο σενάρια αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό της Activision: α) να αποκαλυφθεί το game λίγο πριν την Ε3 και εκεί να παρουσιαστεί και κάποιο gameplay υλικό ή β) να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις την εβδομάδα της Ε3. H κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare 4 αναμένεται μέσα στο κλασικό τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*