Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεταφέρεται για τις 28 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του Lemnis Gate

*
Η Frontier Foundry και η Ratloop Games Canada ανακοίνωσαν πως η κυκλοφορία του turn-based combat strategy first person shooter Lemnis Gate αναβάλεται ως τις 28 Σεπτεμβρίου. Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού ήταν στις 3 Αυγούστου, ωστόσο σε ένα μήνυμα προς την κοινότητα, οι δύο εταιρίες αποφάσησαν να καθηστερήσουν το λανσάρισμα του τίτλου για να διορθώσουν μερικά προβλήματα του gameplay. Από την άλλη, καμία αλλαγή δεν υπάρχει στο πρόγραμμα της beta του παιχνιδιού, η οποία θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως το Lumnis Gate θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam). Επιπλέον θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass για κονσόλες, PC και Cloud.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*