Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετονομασία του UPLAY+ σε Ubisoft+

*
Κατά τη διάρκεια της περσινής E3 η Ubisoft ανακοίνωσε την δημιουργία της δικής της συνδρομητικής υπηρεσίας με τίτλο UPLAY+, η οποία θα ακολουθούσε παρόμοια νοοτροπία με τα EA Play, PS Plus και Xbox Game Pass. Βρισκόμαστε ένα χρόνο μετά και η Ubisoft ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Amazon και κατ’ επέκταση το Amazon Luna, την επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία streaming της εταιρείας. Ως αποτέλεσμα, το UPLAY+ μετονομάστηκε σε Ubisoft+ και θα ενεργοποιηθεί σε μορφή beta στις 10 Νοεμβρίου στο Amazon Luna και αργότερα στο Google Stadia. Οι αποφάσεις τις Ubisoft δεν προκάλεσαν τόση έκπληξη, αφού η εταιρεία αποτελεί πάντα έναν εκ των πρώτων publishers που συμμετέχουν σε νέες πλατφόρμες και hardware. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα αποκλειστικό demo του Fenyx Rising στο Google Stadia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*