Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με έκπτωση διατίθεται το Stadia Premiere Edition

*
Η πρώτη έκπτωση για τη συνδρομητική υπηρεσία Google Stadia είναι γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, ο γίγαντας της πληροφορικής αποφάσισε να μειώσει κατά $30 το κόστος του Stadia Premiere Edition, κάτι που σημαίνει ότι η τιμή του πέφτει στα $99 από $129 που κοστίζει συνήθως. Το πακέτο έρχεται με όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει να παίζει, όπως ένα χειριστήριο, ένα Chromecast Ultra και τρίμηνη συνδρομή Stadia Pro.

Κανείς δεν γνωρίζει αν η συγκεκριμένη κίνηση έχει άμεση σχέση με το σημερινό λανσάρισμα του Doom Eternal, που αποτελεί ένα δείγμα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία. Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως το παιχνίδι θα έτρεχε σε πραγματικά 4Κ στην πλατφόρμα της Google, όμως στη συνέχεια υπήρξε "διόρθωση" με το παιχνίδι να τρέχει σε native 1080p, ενώ τα 4Κ επιτυγχάνονται μέσω upscaling.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*