Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με ελληνικό μενού και υπότιτλους το Ratchet & Clank: Rift Apart του PS5

*
Η Sony επιβεβαίωσε πως το Ratchet & Clank: Rift Apart του PS5 θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας και στα ελληνικά με μενού και υπότιτλους. Το σχετικό δελτίο Τύπου του ελληνικού τμήματος του PlayStation αναφέρει τα παρακάτω: "Μετά από 19 χρόνια και τέσσερις διαφορετικές γενιές PlayStation το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της σειράς Ratchet & Clank θα είναι σύντομα κοντά σας. Το PlayStation και η Insomniac Games ανακοινώνουν πως το Ratchet & Clank: Rift Apart θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου του 2021, αποκλειστικά για το PlayStation 5. Ταυτόχρονα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το Ratchet & Clank: Rift Apart έρχεται με υποστήριξη Ελληνικών υποτίτλων και μενού.


Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την ελληνική κοινότητα του PlayStation προσφέροντας ακόμη έναν αποκλειστικό τίτλο στα Ελληνικά για μια συναρπαστική, καθηλωτική εμπειρία! Το Ratchet & Clank: Rift Apart είναι μία ολοκαίνουρια περιπέτεια, μεγάλης διάρκειας. Όταν ο Dr. Nefarious χρησιμοποιεί μία συσκευή που του επιτρέπει να μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις, ώστε να βρει έναν γαλαξία στον οποίο κερδίζει συνέχεια, ο Ratchet και ο Clank χωρίζονται. Στην προσπάθειά τους να ξαναβρεθούν, θα συναντήσουν ένα νέο Lombax πολεμιστή, θα εξερευνήσουν νέες και ήδη γνωστές τοποθεσίες (με νέες παραλλαγές νέων διαστάσεων) και ένα ολοκαίνουριο οπλοστάσιο με εξωπραγματικά όπλα. Tο Ratchet & Clank: Rift Apart είναι μία εξαιρετική αρχή για νέους φίλους της σειράς, αφού η ιστορία είναι τελείως αυτόνομη. Ωστόσο, οι παλαιότεροι θα μπορέσουν να ανακαλύψουν βαθύτερες συνδέσεις με τους προηγούμενους τίτλους. Περισσότερες πληροφορίες για το Ratchet & Clank: Rift Apart θα βρείτε στο επίσημο Blog Post του PlayStation Blog.


Ραντεβού στο omniverse στις 11 Ιουνίου του 2021!"


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Insomniac Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*