Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με την ForzaTech Engine το νέο Fable

*
Όπως φαίνεται, το Fable που ετοιμάζει η Microsoft θα χρησιμοποιήσει την ForzaTech Engine. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετικές αγγελίες της ομάδας ανάπτυξης Turn 10, αναζητούνται αυτή τη στιγμή «συνεργάτες για 3 ΑΑΑ games που βρίσκονται σε διαδικασία development με την ForzaTech, την μηχανή που βρίσκεται πίσω από τα Forza Motorsport και Forza Horizon games, αλλά και στην προσθήκη χαρακτηριστικών για τις next-gen κονσόλες και τα σχετικά εργαλεία που θα υποστηρίξουν το open world action RPG Fable». Η Turn 10 ετοιμάζει τόσο ένα μέρος των εργαλείων της για το νέο game της Playground Games, αλλά δουλεύει και στο Forza Horizon 5 που αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος και να φέρνει τους αγώνες στο Μεξικό. Μπορείτε να βρείτε τη σχετική αγγελία εργασίας εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*