Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ματιά στις νέες κλάσεις και τους εχθρούς του Diablo 4 (video)

Αν και απέχουμε αρκετά από την κυκλοφορία του Diablo 4, η Blizzard έδωσε λίγες παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τις κλάσεις του παιχνιδιού, τα κλασσικά και νέα τέρατα καθώς και λεπτομέρειες όπως τα armor dyes.

Σύμφωνα λοιπόν με τους art director John Mueller, lead character artist Arnaud Kotelnikoff και associate art director Nick Chilano, το armor θα αντικατοπτρίζει το σκοτεινό, προσγειωμένο και ρεαλιστικό art direction του Diablo IV, αλλά δεν θα λείπουν και τα πιο φανταχτερά αντικείμενα. Ακόμη, η Blizzard προσπαθεί να κάνει το character creation και customization πιο περιεκτικό, προσφέροντας στους παίκτες μια μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων. Όσον αφορά τους εχθρούς, θα επιστρέψουν μερικοί από τους κλασσικούς όπως το Succubus και οι skeletons, τα nature friendly threats όπως τα wasps, tree spirits και οι αρκούδες. Τέλος, θα εμφανιστούν νέοι όπως ο Blood Bishop και ο Skeleton Lord.

Διαβάστε παραπάνω λεπτομέρειες και δείτε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*