Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρή καθυστέρηση για το The Elder Scrolls Online: Console Enhanced

*
Η Bethesda ανακοίνωσε ότι το next gen update του The Elder Scrolls Online θα καθυστερήσει για μια εβδομάδα. Όπως αναφέρεται στο σχετικό blog post της εταιρείας, το The Elder Scrolls Online: Console Enhanced θα γίνει διαθέσιμο στις 15 Ιουνίου 2021 για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S, αντί για τις 8 Ιουνίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Θα είναι δωρεάν για όσους έχουν ήδη αγοράσει τον τίτλο σε σύστημα προηγούμενης γενιάς και θα προσφέρει performance mode στα 60fps, βελτιωμένο draw distance και βελτιωμένους χρόνους φόρτωσης.

Οι λόγοι είναι δύο. Πρώτα απ' όλα η Bethesda θέλει να εξασφαλίσει ότι το λανσάρισμα θα κυλίσει ομαλά και δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Κατά δεύτερο, θέλει να υπάρξει μεγαλύτερη απόσταση από την κυκλοφορία του Update 30 (Blackwood), σε PC και Google Stadia την 1η Ιουνίου και μια εβδομάδα μετα σε PlayStation 4 και Xbox One.


To Blackwood είναι βασισμένο στο κεφάλαιο Oblivion του The Elder Scrolls Online. Διαδραματίζεται 800 χρόνια πριν τα γεγονότα του The Elder Scrolls 4: Oblivion και οι παίκτες πρέπει να αποκαλύψουν τις μηχανοραφίες του Daedric Prince Mehrunes, του μεγάλου κακού του Oblivion.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*