Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρή καθυστέρηση για το Vampire: The Masquerade – Coteries of New York (trailer)

Το Vampire: The Masquerade – Coteries of New York ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου 2019. Όμως σχεδόν την τελευταία στιγμή, η developer Draw Distance ανακοίνωσε οτι το λανσάρισμα του παιχνιδιού θα καθυστερήσει για μια εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα οι κάτοχοι PC θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τον τίτλο από 11 Δεκεμβρίου 2019. Όσο για τους κατόχους PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch, δεν αλλάζει το γεγονός οτι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2020.

“Αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να πραγματοποιήσει μερικές τελευταίες αλλαγές, καθώς θέλουμε να προσφέρουμε ένα υπέροχο προϊόν και πιστεύουμε πως με αυτή την απόφαση είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας", δήλωσε εκπρόσωπος του studio.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*