Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μυστηριώδες bundle από τη Square Enix στο Steam

H Square Enix αρέσκεται αρέσκεται στις εκπλήξεις και στο πλαίσιο αυτό προσφέρει μέσω του Steam, ένα ακόμα μυστηριώδες bundle, το οποίο αποτελείται από πέντε παιχνίδια για PC και κοστίζει €5.49. Kανείς δεν γνωρίζει τι περιέχει το συγκεκριμένο πακέτο. Το βέβαιο είναι ότι όπως και στο παρελθόν η γνωστή publisher δεν πρόκειται να απογοητεύσει όσους την εμπιστευτούν. Η τελευταία παρόμοια προσφορά της περιείχε τέσσερα ΑΑΑ παιχνίδια συνολικής αξίας σχεδόν €54 και συγκεκριμένα τα Tomb Raider, Just Cause 2, Hitman: Blood Money και Dungeon Siege 3.



Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το bundle, κάθε παιχνίδι θα ενεργοποιείται μέσω του κατάλληλου κωδικού που θα τους αποσταλεί κατόπιν της πληρωμής στο Steam.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*