Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μ. Βρετανία: 4.4 δισ. λίγες ο τζίρος των videogames το 2020, το 85% σε digital αγορές

*
Οι gamers στη Μ. Βρετανία ξόδεψαν πάνω από 4.4 δισεκατομμύρια λίρες το 2020, όπως αναφέρεται στη νεότερη αναφορά του Entertainment Retailers Association. Συνολικά ο τζίρος ανέβηκε κατά 17.7% (σε σχέση με τα 3.8 δισ. λίρες του 2019) και το gaming ήταν συνολικά ο πρωταγωνιστής στον τομέα της ψυχαγωγίας φτάνοντας το 48% του συνολικού τζίρου σε αυτήν την κατηγορία, με τις ταινίες και τη μουσική να ακολουθούν με 35% και 17% αντίστοιχα. Το Steam ήταν η πιο δημοφιλής πλατφόρμα για τα ψηφιακά games πιάνοντας ποσοστό 47.7%, ενώ άνοδος σημειώθηκε και στα retail games που κινήθηκαν στο +7.7% σε σχέση με το 2019. Αναμφισβήτητα όμως ο μεγάλος νικητής ήταν το digital πιάνοντας σχεδόν το 85% του τζίρου που έγινε το 2020. Σε αυτό προφανώς και μετρούν αρκετοί παράγοντες, όπως πχ. ότι τα μαγαζιά ήταν κλειστά για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω της πανδημίας. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα αυτή έρευνα εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*