Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα αναβολή κυκλοφορίας για το Tropico 6

*
Όσοι ελπίζατε ότι σύντομα θα ξεκινούσατε την ενασχόληση με το dictator simulator Tropico 6, θα πρέπει να οπλιστείτε με λίγο ακόμα υπομονή. Δυστυχώς, όπως ανακοινώθηκε, η κυκλοφορία του τίτλου που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για το 2018, δεν θα πραγματοποιηθεί πριν από τις 29 Μαρτίου 2019. Στους λόγους της καθυστέρησης αναφέρθηκε ο ο Simon Hellwig, αφεντικό της Kalypso Media. Σε επιστολή του προς τους fans ο Hellwig έγραψε ότι κατά την περιόδο των εορτών, είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με το Tropico 6. Όμως κατά την ταπεινή του άποψη, δεν αρκεί να του αρέσει ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να το αγαπήσει κιόλας και το Tropico 6 είναι καλό, όχι όμως πολύ καλό ή εξαιρετικό. Για την ώρα. Οπότε με βάση την άποψη του Hellwig αλλά και τη γνώμη των χιλιάδων παικτών που δοκίμασαν τη beta, η Kalypso αποφάσισε να μεταθέσει την κυκλοφορία του τίτλου για ακόμα ένα δίμηνο. Επιπλέον, για να γλυκάνει την αναμονή, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν το πρώτο DLC του παιχνιδιού, σε όσους προπαραγγείλουν μέχρι την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και ώρα 20:00μμ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*