Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition (trailer)

*
Μετά από αρκετές καθυστερήσεις, το Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας. Η Square Enix ανακοίνωσε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για PS4, Nintendo Switch, iOS και Android στις 27 Αυγούστου 2020. Η νέα έκδοση θα είναι μια αναβάθμιση του τίτλου που κυκλοφόρησε το 2003 για το Nintendo GameCube για πρώτη φορά, με νέα voiceovers, HD γραφικά και νέο περιεχόμενο σε επίπεδο bosses και dungeons. Βελτιώσεις υπάρχουν ακόμη και στον τομέα του multiplayer, αφού για πρώτη φορά θα είναι το online κομμάτι διαθέσιμο και με crossplay για όλες τις εκδόσεις.

Το Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition ανακοινώθηκε το 2018, ήταν να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2019, καθυστέρησε αρχικά για τις 23 Ιανουαρίου του 2020 και τον Δεκέμβριο της περσινής χρονιάς είχε ανακοινωθεί πως μεταφέρεται για το καλοκαίρι το 2020. Και πλέον καταλήγουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*