Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα καθυστέρηση για την κυκλοφορία του SpellForce III Reforced σε κονσόλες

*
H THQ Nordic και η Grimlore Games ανακοίνωσαν ότι το SpellForce III Reforced δεν πρόκειται να είναι πιστό στο ραντεβού του με τους console gamers. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει διαθέσιμο στις 8 Μαρτίου για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One, όμως η κυκλοφορία του μετατίθεται για τις 7 Ιουνίου 2022.

Σύμφωνα με την THQ Nordic, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι εταιρείες θέλουν να εξασφαλίσουν πως ο τίτλος θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από άποψη ποιότητας, πριν φτάσει στα χέρια του κοινού. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PC και όσοι είχαν αγοράσει το SpellForce III έλαβαν το SpellForce III Reforced Edition υπό μορφή δωρεάν update.


Από την άλλη, οι κάτοχοι PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X θα πρέπει να πληρώσουν €39,99 για το βασικό παιχνίδι. Επίσης, οι παραπάνω θα μπορέσουν να αποκτήσουν τα "Soul Harvest" και "Fallen God", ήδη διαθέσιμα για PC, με τιμή €19,99 έκαστο. Και τα δύο προσφέρουν από ένα ξεχωριστό single-player campaign με περισσότερες από 30 ώρες παιχνιδιού, νέες μονάδες και πολλά άλλα. Για όσους θέλουν να κάνουν δικά τους τα πάντα σε ένα πακέτο, θα υπάρχει η Complete Edition με το βασικό παιχνίδι και τα δύο expansions, στα €59,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*