Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα μηχανή γραφικών αναπτύσσει η Bandai Namco με επικεφαλής τoν Julien Merceron της Fox Engine

*
Η Bandai Namco προχωράει σε μια σημαντική επένδυση για τις σειρές και τα games της, αφού αναπτύσσει μια ιδιόκτητη μηχανή γραφικών με επικεφαλής τον Julien Merceron. Ο Merceron ήταν επικεφαλής της ομάδας Fox Engine που χρησιμοποίησε η Konami στο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και στη σειρά eFootball. Στόχος του εγχειρήματος είναι να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς και διαφορετικούς κόσμους (ασχέτως μεγέθους τους) και να είναι δυνατό να αξιοποιηθεί ακόμη και σε «βαριά» open world games. Εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρείας σημείωσε πως πρόθεση της Bandai Namco είναι να φτιάξει κάτι δικό της παρά να βασίζεται σε μηχανές τρίτων, έτσι ώστε να έχει και κάθε επιλογή παραμετροποίησης, όποτε τη χρειαστεί, όπως τη χρειαστεί. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ονομασία για τη νέα engine και εκτιμάται πως θα τη δούμε για πρώτη φορά στα παιχνίδια της Bandai Namco που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*