Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πατέντα της Sony για το PlayStation VR headset ίσως μας δείχνει την next gen έκδοση του περιφερειακού

*
Μια πατέντα της Sony για ένα νέο PlayStation VR headset παρουσιάζει μια σειρά από χαρακτηριστικά που πιθανό να δούμε στις συσκευές επόμενης γενιάς. Η καταχώρηση πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 και δημοσιοποιήθηκε την εβδομάδα που διανύουμε.

Εικόνες δείχνουν ένα PSVR headset με δύο κάμερες στο μπροστά μέρος και μία στο πίσω. Ακόμα μια κάμερα υπάρχει στο PlayStation Move-style controller. Αυτές οι κάμερες έρχονται να προστεθούν στα LED που υπάρχουν στο παρόν σύστημα και επίσης θα υπάρχει μικρόφωνο. Επιπλέον θα υπάρχει η επιλογή να προστεθεί ακόμα μία κάμερα για την καταγραφή της κίνησης των παικτών.




Ενδιαφέρουσα είναι η αναφορά οτι το headset θα μπορεί να λειτουργεί με αποστολή δεδομένων μέσω Bluetooth, κάτι που σημαίνει οτι προφανώς θα έχει τη δική του τροφοδοσία ρεύματος. Τέλος κάτι ακόμα σημαντικό είναι η απεικόνιση ενός "transparent" view με τη χρήση των καμερών στο μπροστά μέρος, οπότε οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν στην οθόνη τον περιβάλλοντα χώρο. Θα είναι δυνατή η ταυτόχρονη αναπαραγωγή εικόνων σε κάθε μάτι, με αποτέλεσμα stereoscopic 3D effect. Μια εναλλακτική χρήση θα ήταν τα AR effects σε οτι περιβάλει τους χρήστες.

Ναι μεν η Sony έχει δηλώσει οτι τα υπάρχοντα PSVR headsets θα λειτουργούν με το PS5, όμως σίγουρα έχει τα μάτια στραμμένα στο μέλλον, φιλοδοξώντας να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*