Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πατέντα της Sony δίνει στους θεατές της δυνατότητα να αποκλείουν διαγωνιζόμενους

*
Η Sony κατάθεσε μία νέα πατέντα, που περιγράφει διάφορες μεθόδους που θα επιτρέπουν σε θεατές να πετάνε κάποιον διαγωνιζόμενο εκτός παιχνιδιού και μία από αυτές έχει να κάνει με την πληρωμή ενός microtransaction. Δεν πρόκειται όμως μόνο για αυτή την περίπτωση και μία άλλη περιγράφει ένα σύστημα ψηφοφορίας που βασίζεται στις ικανότητες των παικτών. Επιπλέον οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να προωθούν τους παίκτες της αρεσκείας τους και σκοπός της πατέντας δεν είναι να βγαίνουν εκτός οι διαγωνιζόμενοι που τηρούν όλους τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι, αλλά οι cheaters.

Προφανώς θα υπάρξουν αρκετοί που θα χρησιμοποιήσουν μια τέτοια δυνατότητα με λάθος τρόπο, όμως θα υπάρχουν οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας. Μια ακόμα περίπτωση είναι οι θεατές να μην είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση ενός παίκτη, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνεται εσκεμμένα. Οι παίκτες αυτοί θα κάθονται για λίγο στον "πάγκο" και η επάνοδός τους θα γίνεται μετά από νέα ψηφοφορία.


Η ψηφοφορίες θα είναι δυνατό να πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο και οι ποινές των cheaters θα φτάνουν ακόμα και σε μόνιμο αποκλεισμό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*