Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πλάνα από το RPG Dark Envoy (trailer)

Ένα ολοκαίνουργιο story trailer για το νέο Dark Envoy κυκλοφόρησε, προσφέροντας μας πληροφορίες για την υπόθεση και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Το Dark Envoy είναι ένα μη γραμμικό sci-fantasy RPG που αναπτύσσεται από την Event Horizon και έχει ως πρωταγωνιστές δύο δίδυμα αδέλφια, τους Malakai και Kaela. Οι κεντρικοί ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με μία τραγωδία, που θα έχει ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην επιλογή πολύ δύσκολων αποφάσεων. Οι παίκτες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του Dark Envoy παίζοντας μόνοι τους, αλλά και μέσω co-op δύο ατόμων.

Η κάθε απόφαση που θα κληθούν να πάρουν πρόκειται να έχει άμεσες επιπτώσεις στον κόσμο του παιχνιδιού, ενώ παρουσιάζονται διάφορες αλλαγές και με το πέρασμα του χρόνου in-game. Οι μάχες επικεντρώνονται σε χρήση ικανοτήτων που σχετίζονται με το χρόνο, οι οποίες δίνουν την ευκαιρία στους παίκτες να πράξουν σωστά, ανάλογα την περίπτωση. Εννοείται πως δεν λείπουν τα έντονα στοιχεία RPG, με μία πλούσια συλλογή χαρακτήρων διαφορετικών κλάσεων.


Ο τίτλος της Event Horizon κυκλοφορεί μέσα στο 2022 σε PlayStation 4, PC (Windows και Linux) και Xbox One και παρακάτω μπορείτε να βρείτε το εν λόγω story trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*