Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πλάνα από το System Shock 3 (trailer)

Το System Shock 3 είναι ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια και παρά τα όσα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, ευτυχώς η ανάπτυξή του συνεχίζεται. Με τον τρόπο αυτό σηματοδοτείται και η επιστροφή του σπουδαίου game director Warren Spector (Deus Ex, Epic Mickey) στο franchise που ο ίδιος ξεκίνησε, αναλαμβάνοντας το νέο αυτό sequel που προετοιμάζει η OtherSide Entertainment.

Ένας άλλος δημιουργός που έχει αφήσει το στίγμα του στη βιομηχανία gaming, o Ken Levine (BioShock) ήταν εκείνος που ηγήθηκε της προσπάθειας για το System Shock 2. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε νέα πλάνα από την έκδοση pre-alpha του παιχνιδιού. Το System Shock 3 είναι ένα first-person action game που δίνει την ελευθερία να παίξετε και να εξερευνήσετε όπως ακριβώς εσείς θέλετε. Μπορείτε να είστε είτε hacker, stealth specialist, melee master, και αποστολή σας είναι να αποκαλύψετε τι μυστήρια κρύβει ένα διαστημόπλοιο, που έχει καταληφθεί από το διαβολικό AI, SHODAN.


Το System Shock 3 είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*