Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα στοιχεία για το Super Mario Maker 2

*
Πολλές λεπτομέρειες από το τελευταίο Nintendo Direct για το Super Mario Maker 2, οι οποίες επιδεικνύονται και στο βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, αλλά τα τακτοποιούμε και γραπτώς για ευκολία.

Νέα εργαλεία
Η Nintendo έδειξε μερικά νέα αντικείμενα και εργαλεία που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες για να σχεδιάζουν ακόμη πιο περίπλοκα ή απλά ευφάνταστα επίπεδα.
- Πλαγιές: Απότομες και ομαλότερες πλαγιές δημιουργούνται εύκολα τραβώντας μια γραμμή και ορίζοντας το μήκος τους.
- Angry Sun: Επιστρέφει από το Super Mario Bros. 3 και μπορεί να προστίθεται σε επίπεδα για να παίρνει στο κυνήγι κάθε παίκτη που προσπαθεί να φτάσει στο τέλος του.
- Διακόπτης ON/OFF: Με τη χρήση απλού διακόπτη που τοποθετείται στο περιβάλλον ενεργοποιούνται/ενεργοποιούνται εναλλάξ μπλε και κόκκινα τουβλάκια.
- Water Level: Στο Forest theme ο παίκτης μπορεί να επιλέξει το επίπεδο να καλύπτεται μόνο κατά το ήμισυ από νερό, ακόμη και να ανεβαίνει και κατεβαίνει η στάθμη του με κυμαινόμενη ταχύτητα.
- Banzai Bill: Ναι. Super Mario Maker, τώρα με περισότερα homing bullets.
- Co-op Making: Μπορούν δυο παίκτες, με ένα Joy-Con ο καθένας, να συμμετέχουν παράλληλα στη δημιουργία επιπέδου. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;


Story Mode
Στο Story Mode, που είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή offline, υπάρχουν πάνω από 100 επίπεδα σχεδίασης Nintendo. Εδώ ο πρωταγωνιστής (ο Mario ντε) καλείται να χτίσει το κάστρο της Princess Peach. Αυτά δεν γίνονται τζάμπα βέβαια, οπότε πρέπει να αναλαμβάνει δουλειές από το bulletin board και να ολοκληρώνει τα διάφορα επίπεδα. Λίγο tutorial, λίγο έμπνευση, λίγο κάτι από όλα, αυτό είναι το Story Mode του Super Mario Maker 2.

Νέα Course Theme
Τα γνωστά themes από το προηγούμενο παιχνίδι επιστρέφουν και προστίθενται νέα (Desert, Snow, Forest, Sky), μαζί με συνοδευτική μουσική επένδυση από τον Koji Kondo. Με το Moon course part ξεκλειδώνονται και νυχτερινές παραλλαγές και μόνο σε αυτές είναι δυνατά κάποια… φαινόμενα, όπως το… σκότος σε Ghost House, αμμοθύελλες σε έρημο και αιωρούμενα Goombas.

Super Mario 3D World
Τα γνωστά στιλ απεικόνισης είναι και πάλι εδώ (Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World, New Super Mario Bros. U) αλλά προστίεθται και ένα ακόμη που βασίζεται στο Super Mario 3D World. Και σε αυτό το στιλ υποστηρίζονται μερικά μοναδικά στοιχεία.
- Cat Mario: Σκαρφαλώνει, γραντζουνίζει, κυλάει, χοροπηδάει κ.λπ.
- Clear Pipe: Διαφανείς σωλήνες από τους οποίους μπορούν να περάσουν και εχθροί.
- Koopa Troopa Car: Για Drive-by platforming σαν να λέμε.
- Track Block: Το Track Block αναπτύσσεται στη διαδρομή που σχεδιάζει ο παίκτης. Η μπλε παραλλαγή του κινείται με το που πατήσει πάνω ο παίκτης.
- Piranha Creeper: Και το Piranha Creeper μπορεί να ακολουθήσει τη διαδρομή που θα ορίσει ο παίκτης.
- Χαρακτήρες από το Super Mario 3D World

Course World
Το Course World είναι ουσιαστικά το online hub στο οποίο ο παίκτης μπορεί να βρει νέα επίπεδα που μοιράζονται άλλοι αλλά και να μοιραστεί τα δικά του ή να παίξει με παρέα. Για ευκολότερη εύρεση και επιλογή θα υπάρχουν κατηγορίες με νέα και δημοφιλή επίπεδα και, κυρίως, tagging για τα διάφορα χαρακτηριστικά του επιπέδου και το στιλ παιχνιδιού για το οποίο προορίζεται. έτσι είναι ευκολότερο το φιλτράρισμα και πιο πιθανή η εύστοχη επιλογή. Αν δηλαδή κάποιος ψάχνει κάτι για ανταγωνιστικό multiplayer, δεν έχει παρά να ψάξει για το σχετικό tag.

Εδώ βρίσκεται και το Endless Mode που βάζει τυχαία επίπεδα σειρά με τον παίκτη να προσπαθεί να φτάσει και να τελειώσει το τελευταίο, επιχειρώντας να κάνει και καλό σκορ.

Εδώ οι παίκτες μπορούν να αλλάζουν την εμφάνιση του Mii τους με αντικείμενα που ξεκλειδώνονται με την ολοκλήρωση objectives.

Multiplayer
Μιας και είπαμε για multiplayer, στον τομέα αυτόν υπάρχουν πολλαπλές επιλογές. Υπάρχει το Multiplayer Versus με υποστήριξη για 4 παίκτες. Στόχος είναι να φτάσουν στο τέλος του επιπέδου. Το επίπεδο επιλέγεται τυχαία. Στο Multiplayer Co-op, πάλι για τέσσερις παίκτες, το ζήτημα είναι η συνεργασία. Κι αν φτάσει στο τέλος του επιπέδου ένας από τους τέσσερις, κερδίζουν όλοι. Τέσσερις παίκτες υποστηρίζονται και στο Nearby Play, εφόσον υπάρχουν 4 Switch και ισάριθμα αντίτυπα του παιχνιδιού. Η μόνη παραχώρηση είναι πως αρκεί να έχει ο δημιουργός του room ενεργή συνδρομή στο Nintendo Switch Online για να εξασφαλιστεί πρόσβαση στα πάντα.

Πακέτο με συνδρομή
Η Nintendo θα διαθέτει το παιχνίδι και ως bundle με ετήσια συνδρομή στο Nintendo Switch Online, μιας και απαιτείται η υπηρεσία για την πληθώρα των online λειτουργιών. Φυσικά θα διατίθεται και αυτόνομα το παιχνίδια, για τους αυτονόητους λόγους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Super Mario Maker 2
    • 3+ pegi 3+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://supermariomaker.nintendo.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*