Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες απολύσεις στην Evolution Studios

*
Σύμφωνα με αναφορές, η Evolution Studios προχώρησε στην απόλυση ενός σεβαστού μέρους της ομάδας της. Ο developer που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο το Onrush δέχεται λοιπόν ένα ακόμα χτύπημα, μετά από αυτό της αποχώρησης από το δυναμικό της Sony (αν και η ομάδα κρατήθηκε ζωντανή χάρη στην Codemasters), χάνοντας σημαντικούς υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένου του Paul “Rushy” Rustchynsky, τον director του DriveClub. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, οι οποίες έρχονται από τα μέσα του εξωτερικού, οι νέες απολύσεις βρίσκουν την Evolution Studios αποδεκατισμένη και πως πλέον θα υφίσταται ως support team των projects της Codemasters, όπως το F1 franchise. Το Onrush πούλησε μόλις χίλια αντίτυπα κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας κυκλοφορίας του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Ασχημα νεα μεν, αλλα οταν χρεωνεις ενα παιχνιδακι σαν το OnRush 60 ευρω, λογικο ειναι την πρωτη εβδομαδα να πουλας μονο 1000 κομματια στην Αγγλια και μετα να σου λενε οκ, φτανει, αρκετα παιχνιδια εφτιαξες. Υπευθυνος για εμενα ειναι ο Rustchynsky, ο οποιος απο εποχη Driveclub φαινοταν οτι δεν το "εχει".

      Υ.Γ. Ειχε και τα φιλαρακια του στο Eurogamer να μας λενε οτι το παιχνιδι ειναι "recommended"..

*