Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες
Μετά τις διαρροές και την επίσημη ανακοίνωση για το Call of Duty Black Ops III: Zombies Chronicles η Activision έδωσε νέες πληροφορίες στη δημοσιότητα σχετικά με το επερχόμενο DLC. Όπως ίσως να γνωρίζεται οι συγκεκριμένοι χάρτες αποτελούν αναβίωση κάποιων παλαιών από τα Call of Duty: Black Ops, Blacks Ops II και World at War, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 16 Μαΐου, αρχικά για το PS4 και μετά από ένα μήνα για Xbox One και PC. Αυτό που δεν γνωρίζαμε έως τώρα ήταν η τιμή του πακέτου η οποία έχει οριστεί στα 29,99 ευρώ, σχεδόν διπλάσια από ότι τα περισσότερα πακέτα της σειράς, όμως η εταιρεία θέλοντας να καθησυχάσει τα πνεύματα ανέφερε πως οι χάρτες είναι περισσότεροι από ότι συνήθως και για αυτό το λόγο αυξήθηκε και η τιμή. Επίσης, να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο DLC δεν θα είναι μέρος του Season Pass για το Black Ops III.
Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε πως από σήμερα (8 Μαΐου) είναι διαθέσιμο το 8 Days of the Undead, ένα campaign κατά τη διάρκεια του οποίου οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν διπλούς πόντους εμπειρίας, να συμμετάσχουν σε νέες προκλήσεις και να ξεκλειδώσουν νέα skins για τα όπλα τους. Στη συνέχεια ακολουθεί το story trailer του Zombies Chronicles.
Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
από
08/05/17
PCPS3PS4XBOX 360XBOX ONE
Μετά τις διαρροές και την επίσημη ανακοίνωση για το Call of Duty Black Ops III: Zombies Chronicles η Activision έδωσε νέες πληροφορίες στη δημοσιότητα σχετικά με το επερχόμενο DLC.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity