Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προσλήψεις από την Avalanche Studios για το μεγαλύτερο AAA project της μέχρι σήμερα

*
Η Avalanche Studios επεκτείνεται, αναζητώντας εργαζόμενους σε πολλές διαφορετικές θέσεις καθώς ετοιμάζει το μεγαλύτερο AAA project που έκανε ποτέ. Η ομάδα της Avalanche στη Νέα Υόρκη, η οποία είναι το dev team πίσω από το Just Cause 3, ψάχνει άτομα με εμπειρία σε open-world games. Από τις αγγελίες της εταιρείας φαίνεται να δίνεται μεγάλη σημασία στο animation, αφού σε αυτή για gameplay animation programmer αναφέρεται πως το στούνιο στοχεύει στο να ανεβάσει την ποιότητα του animation πιο πολύ από ποτέ.

Ίσως να ετοιμάζεται ο επόμενος τίτλος Just Cause και η Avalanche να απέφυγε να το αναφέρει για να αποφύγει διαρροές, ή το εν λόγω AAA project είναι ένα εντελώς καινούργιο IP. Υπομονή λοιπόν μέχρι να είναι έτοιμη η εταιρεία να αποκαλύψει και επίσημα τα σχέδιά της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*